Контакти

Къде Сме Ние

Хотелът се намира само на километър от Лозенец, 5 км от Царево и 70 км от летище Бургас.

За нас

Седалище и адрес на управление:

Кристория Груп ООД
ЕИК: BG205457396
гр. Пловдив 4002, район Западен, ул. Силистра №28 А

Изпрати съобщение

  Давам съгласието си личните ми данни, попълнени в регистрационната форма, да бъдат обработвани от "Кристория Груп" ООД във връзка със запитване относно предоставени хотелски услуги и за маркетингови цели.

  Информиран съм, че мога да оттегля по всяко време своето съгласие, като изпратя електронно съобщение на e-mail: reservation@oasis-delsol.com. Оттеглянето на съгласието не засяга законосъобразността на обработването, основано на дадено съгласие преди неговото оттегляне.


  Този уебсайт www.oasis-delsol.com се притежава и управлява от “Кристория Груп” ООД . Ние разбираме, че като посетител на нашия Уебсайт, Вие бихте могли да имате въпроси във връзка с информацията, която ни предоставяте, както и относно начина, по който я обработваме.

  Тъй като уважаваме правото Ви за запазване на поверителността на личната Ви информация и данни, бихме искали да Ви обясним каква информация събираме на Уебсайта и как я използваме.

  Информация, която събираме

  Вие не сте задължен/а и ние не изискваме от Вас да се регистрирате или да предоставяте персонално разпознаваема (лична) информация, за да разгледате нашия Уебсайт или за да осъществите достъп до по-голямата част от съдържанието му. Личните данни се събират, само ако ги предоставяте доброволно, например когато правите резервация за настаняване или извършвате запитване. Когато правите резервация, Вие ще бъдете помолени да попълните онлайн форма, която съдържа: име, адрес, имейл, телефонен номер за връзка. Тази информация е необходима за обработка на заявката и завършването на поръчката (включително изпращането на имейл до Вас за потвърждение на поръчката)

  Кампании, игри и промоции

  На нашия Уебсайт може да има съобщения за състезания, игри и/или промоции, в които можете да участвате, както и препратки към такива инициативи (например във Facebook). Ние използваме предоставената от Вас информация, само в случаите, че сте се съгласили да участвате в тези инициативи, за да осъществим контакт с Вас.

  Ако искате да научите повече, запознайте се с нашата Политика за защита на личните данни и поверителност.